Skip to main content

Dejan predstavio spot za pjesmu sa kojom je nastupao na Festivalu Ilidža

Nakon što je pobrao sve simpatije kako publike tako i žirija ove godine na Festivalu narodne muzike Ilidža, Dejan Ćulum je odlučio da predstavi i video spot za pjesmu “Ja ne žalim što sam tebi srce dao“.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Pjesmu koja svojim kvalitetom  i interpretacijom nas vraća u vremena kada su “pjesme bile pjesme”, napisao je sam Dejan dok aranžman potpisuju Admir Vatreš i Kenan Imamović.

dejan
Dejan Ćulum: Ja ne žalim što sam tebi srce dao (V1DEO)
  • Ovo je moj deseti takmičarski festival u karijeri, i oduvijek mi je bila želja da nastupim na Ilidži. Sada se muzička produkcija BHRT-a zaista potrudila da napravi dobar odabir pjesama i jednu kvalitetnu priču koja prati festival. Reakcije slušalaca na pjesmu su više nego odlične i pozitivne i to me najviše raduje, pa mi je i želja da pjesma ostane da se sluša i pjeva, jer to je svakako najveći uspjeh jednog autora ali i interpretatora – rekao je prije u razgovoru za naš portal Dejan Ćulum.

Zadatak da video uobliče ovu pjesmu, odlično su uradili Mladen Marijanović i Danijel Špadić, dok poseban šarm spotu daje učešće Helene Stojnić. Pošto znamo da će biti i tih pitanja … u spotu je korišten automobil g-dina Boška Trkulje, a spot je sniman na prirodnim ljepotama: Bijele Vode, spa & nature hotel, Nacionalni park Kozara, Muzej Kozare Prijedor i u Muzičkoj školi Prijedor …