Došao zbog Isaka Šabanovića, na korak do finala odustao od „Zvezda Granda“, evo gdje je Edis Agić danas i čime se bavi

Evo zašto je Edis napustio Zvezde Granda – Ove subote Abida Milkunić svojevoljno napustila najgledaniji talent šou što je izazvalo buru u javnosti, budući da je tim postupkom šokirala Sašu Popovića u emisiji, ali ona nije jedina kandidatkinja koja je odustala od takmičenja. I mladi Crnogorac je svojevremeno odustao, a sad je otkriven pravi razlog zašto je Edić Agić napustio „Zvezde Granda“.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Pored Vanje Knežević koja je diskvalifikovana, Dunje Popović koja je odustala zbog rasprave sa Marijom Šerifović i mladi Crnogorac bio je jedan od onih koji je tokom šoua mnogo obećavao, ali je u međuvremenu i Edis Agić napustio „Zvezde Granda“.

Edis Agić napustio Zvezde Granda, sad otkriven pravi razlog

edis
Evo zašto je Edis napustio Zvezde Granda (V1DEO)

Iako je u takmičenje došao zbog Isaka Šabanovića, kolege i prijatelja na čiji uspjeh je bio veoma ponosan, Edić nije uspio da se nosi sa stresom, kao i pritiskom i obavezama koje popularni talent šou nosi. Zato je umjesto pevačke borbe odlučio da solo karijeru gradi možda na teži način- sam.

Parazol - Protiv parazita

-Ja sam festivalsko dijete (smijeh), još kao mali sam bio na mnogim festivalima, tako da mi takmičenje nije strano –rekao je Agić tokom učešća i dodao da nije kao većina kandidata koji strahuju od komentara i kritika strogog žirija, iako tada, u četvrtom krugu i nije dobio baš pohvale za nastup.

edis
Evo zašto je Edis napustio Zvezde Granda (V1DEO)

– Žiri ne gledam uopšte kao nekog ko će da nas nagrdi ili kao sudiju za sudnji dan, jednostavno ovo je takmičenje. Nekad su oni zadovoljni sa onim što smo mi uradili, a nekad nisu, kao što je to bio slučaj sa mnom u ovom krugu – priznao je pjevač koji je uz rad sa mentorom stigao do sedmog kruga.

Ipak, poslije emitovane emisije oglasio se na društvenim mrežama i otkrio šta se dešavalo iza scene i zašto odustaje.

Moje učešće u takmičenju se završilo mojom voljom i sretan sam što sam bio dio tako lijepe organizacije i imam veliku čast što sam upoznao sjajne ljude. Hvala im na svemu! Želim da vam se zahvalim na ogromnoj podršci koju ste mi pružili kroz takmičenje i hvala vam što ste pratili moj rad kroz isto. Posebno želim da kažem hvala Miliju, mom mentoru koji je u svakom momentu bio tu, davao najbolje savjete i bio dobar drug– istakao je Agić i dodao da završetkom takmičenja ne isključuje mogućnost da se ponovo pojavi u Grandu.

-Ovo je tek početak mog rada u svijetu muzike, tako da ostaje da se družimo i slušamo kroz nove pjesme i na novim nastupima – rekao je Edis i dato obećanje nedavno i ispunio kada je objavio novi singl za IDJ.

„Bio si jedan od favorita, ali ti ipak najbolje znaš svoje razloge“, glasio je komentar nakon što je Edis Agić napustio „Zvezde Granda“.

Podsjetimo, u prošloj sezoni od „Zvezda Granda“ odustali su i Nejra i Eki Prošić, a Saša Popović je otkrio da su brat i sestra imali opravdane razloge zbog koji nisu mogli da nastave takmičenje, te da je na njihovo mjesto došao Mustafa Bidžan.

evo zašto je edis napustio zvezde granda (v1deo)

Nakon što su napustili takmičenje, Nejra i Eki su se oglasili za medije.

-Iz privatnih razloga smo odlučili da samovoljno napustimo takmičenje. Zahvalni smo svima koji su nas podržavali i vidjeli u finalu – rekli su brat i sestra.

Foto: Z.K.Munja,

Autor: I. Ankić/J.Jović/Grand.online